Vereniging Nieuwe Natuur? Nee!

Behoudt ons Agrarisch Cultuurlandschap

Geachte Medestanders,

In deze mail vragen wij nogmaals uw aandacht voor de polders in Rhoon.

Het TV-Programma EENVANDAAG  besteedde er de volgende uitzending aan:

http://www.eenvandaag.nl/binnenland/47883/actie_tegen_ontpolderen_buijtenland_van_rhoon

Het betreft drie unieke, zeventiende polders ten zuiden van Rotterdam. Deze dreigen verloren te gaan aan nieuwe natte natuur en recreatie voor een bedrag van 144 miljoen. In deze tijden van crisis, waar zwaar bezuinigd gaat worden op o.a. zorg en onderwijs, een hele verkeerde keuze. Boerennatuur is ook natuur.Vandaar dat een aantal kinderen een petitie zijn gestart om dit gebied voor de (lees hun) toekomst te bewaren. Vijftien (15) gezinnen dreigen de dupe te worden van deze plannen uit de vorige eeuw waar totaal geen draagvlak voor is.

Democratisch” gezien is het uitgespeeld. Tot aan de Raad van State zijn alle tegenargumenten weerlegd door gemanipuleerde en gestuurde onderzoeken, uitgevoerd door dure onderzoeksbureaus en juristen. Daar kan een eenvoudige burger niet tegen op.Om het op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen als burgerinitiatief zijn 40.000 handtekeningen nodig en we zitten (18 november) rond de 9.000 steunbetuigingen.

Vandaar de vraag om via deze kettingmail het volgende te doen:

  • Allereerst de petitie te ondertekenen via www.redpoldersrhoon.nl

  • Het afzenderadres van deze mail te verwijderen en te vervangen door die van jezelf

  • Deze mail vervolgens door te sturen naar jouw vrienden waarvan je verwacht dat ze deze kettingbrief serieus zullen behandelen en de kettingreactie een vervolg zullen geven.

Als alle aangeschreven dit doen naar 10 “serieuze” adressen die meewerken hebben we het beoogde aantal in no-time bereikt en kunnen we een einde maken aan deze waanzin.Er is geen geld met deze “kettingbrief” te verdienen, alleen het behoud van authentieke Zuidhollandse polders uit de 17e eeuw alsmede voedselproductie en een bestaansrecht voor 15 gezinnen die er van leven moeten. Plus de toekomst voor de Polderkinderen die het allemaal zijn opgestart.
DOEN!   DOEN!   DOEN!!
NEDERLAND WORDT NU EINDELIJK EENS WAKKER, STOP DE GROENE WAANZIN !